LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

Használt laptop túlmelegedés

2018. július 07. - Turi Ferenc

IMG_20180305_134418-1080x675.jpg_1080x675

Használt laptop vásárlásakor nem mindegy, kitől és milyen állapotban kapjuk meg a gépet. Általában az ember hallgat a barátaira és ismerőseire, akik ajánlják egy ismerősük használt laptopját. Itt az a bibi, hogy az a laptop biztos, hogy nem eset át semmilyen ellenőrzésen és takarításon. Tehát bármely része hibás lehet, amit rosszabb esetben észre sem vesszünk csak hosszas használat után. A másik probléma a takarítás hiánya. Egy magánszemély nem törődik azzal, hogyan adja tovább használt laptopját, így nincs is kitisztítva.  A laptopoknak 2-3 évente szükségük van egy teljes körű takarításra. Itt nem csak a billentyű közötti por, ételmaradékokra gondolunk, hanem a gépházba bekerült szennyeződések eltávolítására. A processzor és grafikus kártya magja hűtőjének tisztítása és a hővezető paszta cseréje nélkül a gépház melegszik. A le nem adott hő végett a processzor nem tudja az elvárt teljesítményt nyújtani. Hosszas használtat után, ha túlmelegszik akár le is kapcsolhat a laptop. (Vészleállítás)

Ha mégsem magánszemélytől vásárolnál, nézz be hozzánk itt fél év garanciával és teljes körű vizsgálattal és takarítással ellátott használt laptopot vásárolhatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopozz.blog.hu/api/trackback/id/tr7514099223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása