LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

Nem kapcsol be a használt laptop?

2018. augusztus 14. - Turi Ferenc

3-20.jpg_1200x800

Néha nevetségesen egyszerű emberi hiba végett nem tudjuk bekapcsolni a használt laptopunkat. Majd idegesen hívjuk az értékesítő webáruház tulajdonosát.

Néhány jó tanács előtte, hisz érdemes lehet elgondolkozunk azon, hogy hol is lehet a hiba:

Az egyik legnépszerűbb hiba, hogy a laptopot teljesen lemerítjük és másnap nem tudjuk bekapcsolni. Pedig látható, hogy a be táp csatlakozót bedugtuk a laptopba és még sem tölt.
Az emberi hiba általában, hogy a kábel másik végét nem dugtuk be az áramforrásba, vagy ha be van, akkor a hosszabbítón lévő piros kapcsoló éppen kikapcsolt helyzetben van.

Amennyiben nem ez a probléma, akkor érdemes lehet továbbolvasni, hogy pontosítsuk a problémát: Az alábbi cikkünkben kifejtettünk néhány lehetséges hibát, miért is nem kapcsolhat be a laptop.

https://laptopozz.hu/nem-kapcsol-be-a-laptop/

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopozz.blog.hu/api/trackback/id/tr9214180125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása