LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

3 FONTOS TIPP miért jobb egy használt laptop, mint egy új?

2018. október 18. - Turi Ferenc

1-2.jpg_1200x900

 

1.       Olcsón jobb hardvereket kapunk: Igen az üzleti használt laptop általában jobb hardverekkel rendelkezik, mint egy új home osztályos notebook. Gondoljunk, csak bele mennyibe kerül manapság egy i5-ös processzorral rendelkező noti. Az újonnan felújított használt laptopban még a régi 3.-4. generációs CPU dübörög, ezért olcsóbb.

 

2.       Strapabíróbb, minőségi alapanyag használat: Egy prémium kategóriás használt laptop fém házzal és zsanérokkal tovább bírja, mint a sima home új laptop műanyag házzal. Nem beszélve arról, ha a használt laptop megfelel a MIL-STD-810 —katonai szabványnak.

 

3.       Garancia: A felújított használt laptop nem zsákbamacska, hisz ha cégtől vásárolunk ugyan úgy kapunk rá garanciát, mint egy új laptopra. Szinte a garancia a legfontosabb, mert bármikor felmondhatja a szolgálatot egy használt laptop. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopozz.blog.hu/api/trackback/id/tr714292307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása