LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

Milyen volt a 2019-es év, mennyi laptopot értékesítettünk?

2020. január 27. - Turi Ferenc

2-3.jpg_800x1200

Mondhatni, hogy a használt laptop piac felívelőben, egyre többen voksolnak e megoldás mellett. Míg néhány éve alig vásároltak Magyarországon használt laptopot, úgy a 2019-es évben sokszorosan megnőtt ennek száma. Előbbinek részben az az oka, hogy nem is volt rá lehetőség, illetve a lehetőségek igencsak szűkösek voltak, gyakran csalódást keltő termékkel. Mi változott?
2019-re már eljutottunk arra szintre, hogy ellenőrzött, garanciával értékesített használt laptopokat vásárolhatunk. Továbbá és legfontosabb jellemzőként az áll a háttérben, hogy ma már gyors (!), prémium notebookok között fürkészhetünk, pl. a laptopozz.hu-n. Ha okosan választunk, egy új home laptop árán választhatunk egy mérföldkövekkel nagyobb teljesítményű használt prémium laptopot. Na és hogy a címben feltett kérdést megválaszoljam, a 2019-es év 2x erősebb volt, mint a 2018-as.

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopozz.blog.hu/api/trackback/id/tr7615428922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása