LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

Felújított laptop garanciával? Igen, lehetséges

2021. augusztus 10. - Turi Ferenc

felujitott-laptop-garanciaval-a-laptopozz-hu-webaruhazbol.jpg_1000x667

A mai számítógép piacon nagyon kevés olyan hely van, ahol a felújított laptop garanciával kapható. Természetesen a laptopozz.hu-nál ez nincs így. A legfontosabb nálunk mindig a vevő így a lehető legjobb minőségre törekedünk. Legyen szó úgy a laptop minőségéről, mint a szolgáltatásról. Rengeteg olyan eladó van, akik nem mernek felelősséget vállalni, az eladott termékeikért. Itt azt valljuk, hogy a profi munka mindig meghozza a gyümölcsét, ezért is törekedünk erre nap, mint nap és ezért is kapható nálunk a használt laptop garanciával.

 

Nézzük, hogy mitől is lehet egy laptop felújított:

-          HDD helyett, az újgenerációs és sokkal gyorsabb SSD kap helyet

-          RAM memória bővítés

-          Grafikuskártya csere

-          CPU újrapasztázása

-          Laptop kitakarítása

 

Pontosan azért, mert minden apró részletre igyekeznek odafigyelni kapható nálunk felújított laptop garanciával. Ezen túl természetesen mindig van lehetőség további bővítésre és felújításra is. Minden itt kapható laptop alapos tesztelésen ment keresztül, ezért mindenki biztos lehet abban, hogy megbízható társat vásárolhat magának.

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopozz.blog.hu/api/trackback/id/tr3616655344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása