LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

Prémium használt laptopból Új home laptop 1 rész

2019. június 07. - Turi Ferenc

·       Anyaghasználat – Az alsószegmensbe szánt notebook-ok összeszerelési és matériájának minősége erősen megkérdőjelezhető. Tartósságát leggyakrabban 2-3 évre tervezték. Ezzel ellentétben, a prémium használt laptopok 8-10 évre lettek előre látva, többek között anyaghasználatban is.

·       Melegedés – A melegedés már csak a végeredmény, valójában a hűtésrendszerről kell ejtsünk pár szót. A melegedés jelenséggel nem is lenne gond (télen hasznos tud lenni ), de, hogy mindez óriási mértékben kihat a teljesítményre, az már problémás. Egytől-egyik mindegyik hardver elem forrósodáskor lassul. Na most a home laptopok hűtésrendszere elég gyengén teljesít, így ha egy megegyező órajelen ketyegő prémium használt laptophoz viszonyítjuk, a hűtérendszerből kifolyólag utóbbi sokkal jobban teljesít. 

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopozz.blog.hu/api/trackback/id/tr1014883990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása