LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

Olcsón jót – Fujitsu LifeBook S762

2020. április 28. - Turi Ferenc

5.jpg_900x1200

Ha olcsón szeretne hozzájutni egy kiváló minőségű használt laptophoz, eljött az Ön ideje! A Fujitsu LifeBook S762 most akciós áron, 49 999 Ft-ért lehet az Öné, csapjon le rá még a készlet tart!
Ez a modell otthoni használatra több mint elég. Ami annyit tesz, hogy elfelejtheti az akadozásokat, a kékhalált vagy a lassú betöltődési időt. A megfelelő gördülékenységről a LifeBook használt laptopban egy Intel i5-ös proci felel. Továbbá 4 GB ram támogatja meg a rendszert (igény esetén bővíthető) és egy 250 GB HDD gondoskodik a kellő tárhelyről. Grafikus kártyából egy integrált Intel HD4000-et kapunk. A kijelző átlója 13.3 inch, mely HD felbontásban jelenít meg. A megfelelő összekapcsolással sem lesz gond, kapunk VGA kimenetet, dp portot, HDMI kimenetet. A megfelelő hangzást az SRS Prémium audió technológia hozza el.

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopozz.blog.hu/api/trackback/id/tr1315660622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása