LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

Lenovo ThinkPad i5 processzorral! A tökéletes választás!

2022. december 17. - Turi Ferenc

Lenovo-i5-laptop.png_1000x667

A Lenovo ThinkPad szériája mára már egy megbízható brand-dé vált. A legtöbben ismerik és szeretik.

Hogy használt vagy új laptopot választ, fógghet attól, mennyi pénzt szánna a laptopra, másrészt attól is, milyen teljesítményre van szüksége.

A legtöbb nagy teljesítményű laptop horribilis áron érhető el az új laptop piacon. Azonban számos nagyobb cég szokott lecserélni ilyen eszközöket. Ez pedig azt jelenti, hogy a használt laptop piacon könnyebben és olcsóbban tud erős gépekhez hozzájutni.

A processzoroknál általában érdemes a generációkat figyelni. Ugyanis például egy újabb generációs i5 jobb lehet egy régebbi i7-nél.

Jó választás lehet egy Lenovo ThinkPad i5 processzorral, amennyiben általános felhasználásra szeretné használni laptopját. Ugyanakkor néha használna nagyobb teljesítményigényű programokat is. Ezekkel ugyanis az i5-ös processzor már el tud bánni.

Kínálatunkban Lenovo ThinkPad i5 processzorral jelenleg például 80.000-113.000 forintért érhető el.

További ajánlatokért keresse fel honlapunkat, a laptopozz.hu-t! Értékesített termékeinkre garanciát is vállalunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopozz.blog.hu/api/trackback/id/tr7218006456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása