LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

LAPTOPOZZ.HU HIVATALOS BLOGJA

Amikor asztali PC-t veszel, akkor…

2020. augusztus 10. - Turi Ferenc

71WsA5WA69L._SL1500_-600x321.jpg_600x321

Milyen asztali pc-t vegyek, minden ezzel a kérdéssel kezdődik. Az, hogy milyen irányban és hogyan folytatódik, az már rajtunk múlik. Hasznos lehet minél több információt gyűjteni úgy a „milyen asztali pc-t vegyek” kérdésben, úgy általánosságban a technikai témakörben.

Cégünk fő irányvonala ebben a részlegben a Mini PC-re fekteti a hangsúlyt. Bár még jelenleg sokkal inkább elterjedt a cégeknél, mintsem otthoni használatban, de már kezd be-beköszönni ez a korszak is. Sok előnnyel jár (és persze néhány hátránnyal is jár) a normál méretű társaikhoz viszonyítva és egy kimondottan fontossal. Hordozhatóság. Amikor a milyen használt pc-t vegyek kérdésnél fontos jellemző lenne a hordozhatóság, úgy egyértelmű a választás. A WiFi router méretű masinákat könnyedén átköltöztetheti egyik szobából a másikba, otthonról munkahelyére és haza. Így a munkát, szórakozást, tartalomfogyasztást könnyedén ott folytathatja, ahol csak kedve szottyan.

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopozz.blog.hu/api/trackback/id/tr2816167422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása